Tryghedsgaranti


Malerier hos Fotomaleren er varer specielt fremstillet til dig. I følge loven har du ikke fortrydelsesret på specielfremstillede varer. Jeg vil dog gerne stille dig bedre end det. Skulle det ske, at maleriet ikke er som du forventede vil jeg derfor refundrere din indbetaling minus á contobeløbet, eksklusiv udgifter til emballage og forsendelse. Du er ansvarlig for at emballere og forsende maleriet forsvarligt, så det ikke lider skade; husk at gemme afsenderkvitteringen.

Maleri portræt mand fødselsdag gave
Maleri barn børn baby

Eksempel:

Du har bestilt et maleri til 2.400 kr + emballage og levering 165 kroner. Ved bestiling betaler du 840 kroner á conto. Inden levering betaler du restbeløbet på 1.875 kroner (inklusiv emballage og forsendelse).


Du fortryder købet og returnerer maleriet til mig inden 14 dage. Jeg refunderer de 1.875 kroner, som du betalte som restbeløb, eksklusiv emballage og levering.


Under særlige omstændigheder kan jeg ikke tilbyde dig returret, men så meddeler jeg det til dig i forbindelse med afgivelse af tilbud. Hvis du benytter dig af fortrydelsesretten, forbliver maleriet Fotomaleren ejendom, og jeg kan anvende det, som jeg vil, fx som modelbillede. Se mere om dette og flere handelsbetingelser under priser i menuen.

Kontakt mig

Mit ønske er at få tilfredse kunder, så jeg vil meget gerne tage en dialog med dig og udarbejde et formelt tilbud.

Via e-mail kan du sende et eller flere fotos til mig sammen med dine ønsker, så vender jeg tilbage med et formelt, men uforpligtende tilbud og med eventuelle spørgsmål og kommentarer.


Kontakt mig på: idaraa@fotomaleren.dk eller udfyld formularen nedenfor.

 
 
 
 
familie portræt maleri gave